top of page

Air Serbia pokrenula seozonske letove sa aerordoma u Nišu i Kraljevu

Nacionalna avio kompanija Air Serbia je pokrenula sezonske letove sa aerodroma Konstantin Veliki u Nišu i kraljevačkog aerodroma Morava


Foto: Aerodrom Niš

Nacionalna avio-kompanija Air Serbia, kao i prethodnih godina, pokrenula je sezonske avio-linije sa aerodroma Konstantin Veliki u Nišu. Letovi na relaciji Niš-Atina započeli su 16. juna i odvijaće se dva puta nedeljno, svake srede i nedelje, do sredine septembra. Takođe, letovi do Tivta, popularne destinacije na crnogorskom primorju, počinju 19. juna i saobraćaće dva puta nedeljno, sredom i subotom.


Sa kraljevačkog aerodroma "Morava" pokrenuta je sezonska linija za Solun 11. juna, sa letovima koji će se obavljati dva puta nedeljno, utorkom i subotom. Takođe, letovi za Tivat sa ovog aerodroma počinju 19. juna i biće realizovani dva puta nedeljno, sredom i petkom.


Nacionalna avio-kompanija Air Serbia će letove iz Niša do Atine, kao i do Soluna i Tivta iz Kraljeva, obavljati avionima ATR 72-600 sa 72 sedišta, dok će letovi iz Niša do Tivta biti realizovani avionima Airbus A319 kapaciteta 144 sedišta.


Pored ovih letova, irska niskotarifna avio-kompanija Ryanair pokrenula je 2. juna sezonske letove sa aerodroma Konstantin Veliki u Nišu do popularnog grčkog ostrva Krf. Ovi letovi će se realizovati dva puta nedeljno tokom letnje sezone, i to petkom i nedeljom.



bottom of page