top of page

Deset jeftinih “City Break” destinacija do 100€ iz Niša za mesec jun

Tokom juna, iako je turistička sezona već u punom jeku, gradovi širom Evrope su još uvek dovoljno opušteni da omoguće lagodno istraživanje istorijskih znamenitosti i skrivenih dragulja. Juni donosi savršenu kombinaciju prijatnog vremena i bogatog kulturnog sadržaja, stvarajući idealne uslove za svaki trenutak avanture.


Pariz, Foto: Fly Naissus

Jun, šesti mesec u godini, donosi toplo vreme i duže dane, savršeno za istraživanje i putovanja. Ovo je period kada mnogi planiraju svoje letnje avanture, uživajući u živopisnim krajolicima i bogatoj kulturi Evrope.


U junu možete posetiti raznolike destinacije, od prelepih planinskih pejzaža Austrije do sunčanih plaža Grčke. Ovo je vreme kada mnogi evropski gradovi cvetaju u punom sjaju, a temperature su idealne za istraživanje i uživanje na otvorenom.


Mnoge turističke usluge, uključujući avio karte i smeštaj, često nude povoljne ponude tokom juna kako bi privukle putnike. Ukoliko razmišljate o putovanju koje je lako dostupno iz Niša, evo nekoliko izvrsnih ideja koje mogu učiniti vaše putovanje nezaboravnim


Top 10 najeftinijih destinacija za mesec jun iz Niša

koje možete posestiti od 3 do 5 dana za manje od 100€ 


Pročitajte više o destinacijama ovde





Top 10 najeftinijih destinacija za mesec april iz Niša koje možete posestiti od 3 do 5 dana za manje od 100€

 





Krf, Foto: Fly Naissus


Napomena:

* U cenu nisu uračunati ručni i predati prtljag niti prioritetno ukrcavanje i ove usluge dodatno se naplaćuju osim na letovima Air Serbije * Cene karata mogu biti promenjene bez prethodne najave avio prevoznika. Cene avio karata odredjuju avio kompanije i ne snosimo nikakvu odgovornost za njihovu promenu, tačnosti informacija ili gubljenje konekcionih letova. * Tekst je informativnog karaktera * Portal Fly Nissus je blog i ne bavi se prodajom avio karata i aranžmana. Navedene avio kompanije nemaju vezne ili konekcione letove, te svaki let mora biti posebno kupljen i čekiran pre leta.

Comments


bottom of page