top of page

Deset jeftinih “City Break” destinacija do 150€ iz Niša za mesec avgust

Bilo da želite posetiti mediteranske destinacije pored mora ili evropske gradove koji blistaju pod vrelim suncem, avgust je savršen mesec za odmor. U avgustu možete uživati u lokalnim festivalima i gastronomskim specijalitetima koji će vas oduševiti, a s druge strane tople večeri idealne su za šetnje pored mora, reka ili jezera.



Putovanje u avgustu pruža jedinstvenu priliku da doživite Evropu u njenom najlepšem svetlu.

Vreme je idealno za istraživanje gradova pod vedrim nebom unutar kontinenta ili i uživate u toplim danima na plažama Mediterana. Avgust je mesec sinonim za odmor, i tada se održavaju brojni festivali i manifestacije, nudeći bogat kulturni program. Takođe, dugi letnji dani omogućavaju više vremena za razgledanje i opuštanje. Uz to, lokalna gastronomija je u punom sjaju, sa svežim sezonskim namirnicama koje će zadovoljiti svako nepce. Putovanje u avgustu garantuje nezaboravne trenutke i bogato iskustvo.


Ako i vi planirate odmor i opuštanje u avgustu, istražite deset najpovoljnijih destinacija koje možete posetiti iz Niša direktno ili sa presedanjem.


Pročitajte više o destinacijama ovde





Top 10 najeftinijih destinacija za mesec avgust iz Niša koje možete posestiti od 3 do 10 dana za manje od 150€




Istanbul, Foto: Fly Naissus


Napomena:

* U cenu nisu uračunati ručni i predati prtljag niti prioritetno ukrcavanje i ove usluge dodatno se naplaćuju osim na letovima Air Serbije * Cene karata mogu biti promenjene bez prethodne najave avio prevoznika. Cene avio karata odredjuju avio kompanije i ne snosimo nikakvu odgovornost za njihovu promenu, tačnosti informacija ili gubljenje konekcionih letova. * Tekst je informativnog karaktera * Portal Fly Nissus je blog i ne bavi se prodajom avio karata i aranžmana. Navedene avio kompanije nemaju vezne ili konekcione letove, te svaki let mora biti posebno kupljen i čekiran pre leta.

Comments


bottom of page