top of page

Deset jeftinih “City Break” destinacija do 100€ iz Niša za mesec oktobar

Oktobar donosi specifičnu čar putovanjima i odmoru, idealan za istraživanje jesenjih boja širom Evrope. Tokom ovog meseca možete uživati u festivalima i manifestacijama koje slave berbu grožđa i jesenje plodove, kao i u opuštenim šetnjama kroz gradove prepunim zlatnog lišća.


Putovanje u oktobru pruža jedinstvenu priliku da doživite Evropu u njenom punom jesenjem sjaju. Dok se dani skraćuju, a lišće prelama u zlatnim i crvenim nijansama, vreme ostaje prijatno za istraživanje gradova, šetnje kroz prirodu ili opuštanje na manje posećenim plažama Mediterana. Oktobar donosi mirnije trenutke, s još manjim gužvama na turističkim atrakcijama, dok kulturna i gastronomska ponuda ostaje bogata i raznovrsna.


Ovaj mesec je vreme kada se održavaju brojni festivali i događaji koji slave jesenje plodove, berbu i lokalne tradicije, pružajući priliku da okusite specijalitete sezonske kuhinje. Svežina jesenjeg vazduha čini duge šetnje kroz istorijske gradove, uz obale reka i jezera još prijatnijim.


Ako planirate da iskoristite ovaj očaravajući period godine, istražite deset najatraktivnijih destinacija koje možete posetiti iz Niša direktno ili sa presedanjem.


Pročitajte više o destinacijama ovde.





Top 10 najeftinijih destinacija za mesec septembar iz Niša koje možete posestiti od 3 do 5 dana do 100€






Napomena:

* U cenu nisu uračunati ručni i predati prtljag niti prioritetno ukrcavanje i ove usluge dodatno se naplaćuju osim na letovima Air Serbije * Cene karata mogu biti promenjene bez prethodne najave avio prevoznika. Cene avio karata odredjuju avio kompanije i ne snosimo nikakvu odgovornost za njihovu promenu, tačnosti informacija ili gubljenje konekcionih letova. * Tekst je informativnog karaktera * Portal Fly Nissus je blog i ne bavi se prodajom avio karata i aranžmana. Navedene avio kompanije nemaju vezne ili konekcione letove, te svaki let mora biti posebno kupljen i čekiran pre leta.

留言


bottom of page