top of page

Deset jeftinih “City Break” destinacija do 100€ iz Niša za mesec septembar

Septembar donosi pravi šarm za putovanja i odmor i savršen je za istraživanje mediteranskih destinacija. U septembru možete uživati u festivalima i manifestacijama koji obeležavaju kraj leta, ali i u mirnijim plažama i prijatnim temperaturama u gradovima širom Evrope.


Putovanje u septembru nudi posebnu priliku da otkrijete Evropu u njenom zrelom, ali još uvek živahnom izdanju. Dok se leto polako povlači, vreme je i dalje prijatno za istraživanje evropskih gradova pod sunčanim nebom ili za uživanje u blagim danima na prelepim plažama Mediterana. Septembar donosi spokojne trenutke, s manje gužve na turističkim atrakcijama, ali još uvek s bogatim kulturnim i gastronomskim ponudama.


Brojni festivali i manifestacije obeležavaju ovaj mesec, nudeći jedinstvenu priliku za upoznavanje lokalnih običaja i uživanje u raznovrsnoj kuhinji koja se obogaćuje sezonskim specijalitetima. Dugi, ali ne previše vreli dani idealni su za razgledanje i opuštanje u prirodi, uz šetnje obalom, istorijskim ulicama gradova ili duž obala reka i jezera.


Ako planirate da uživate u ovom predivnom periodu godine, istražite deset najpovoljnijih destinacija koje možete posetiti iz Niša direktno ili sa presedanjem.


Pročitajte više o destinacijama ovde





Top 10 najeftinijih destinacija za mesec septembar iz Niša koje možete posestiti od 3 do 5 dana do 100€





Napomena:

* U cenu nisu uračunati ručni i predati prtljag niti prioritetno ukrcavanje i ove usluge dodatno se naplaćuju osim na letovima Air Serbije * Cene karata mogu biti promenjene bez prethodne najave avio prevoznika. Cene avio karata odredjuju avio kompanije i ne snosimo nikakvu odgovornost za njihovu promenu, tačnosti informacija ili gubljenje konekcionih letova. * Tekst je informativnog karaktera * Portal Fly Nissus je blog i ne bavi se prodajom avio karata i aranžmana. Navedene avio kompanije nemaju vezne ili konekcione letove, te svaki let mora biti posebno kupljen i čekiran pre leta.

コメント


bottom of page