top of page

Direktor Aerodroma Srbije: "Očekujemo još neke lepe vesti do kraja godine"

Svaki put kada sa niškog aerodroma stignu loše vesti – bilo da je reč o smanjenju broja putnika, redukciji letova ili ukidanju destinacija, što se u poslednjih nekoliko godina dešava sve češće – rukovodstvo aerodroma brzo reaguje




Ovog puta direktor preduzeća "Aerodromi Srbije", Mihajlo Zdravković, najavio je da će do kraja godine stići "lepe vesti" za niški aerodrom, putem zvaničnih naloga na društvenim mrežama. Iako nije otkrio konkretne detalje, ova najava dolazi svega nekoliko dana nakon objave o smanjenju broja letova i destinacija sa aerodroma u Nišu.


Ovo nije prvi put da se putnicima obećavaju pozitivne promene, a mnogi građani Niša već šest godina strpljivo čekaju na ispunjenje tih obećanja - otkako je država preuzela upravljanje aerodromom, a oni rukovode niškim aerodromom. Iako su očekivanja visoka, ostaje da se vidi hoće li najnovije najave konačno doneti promene koje su neophodne kako bi aerodrom konačno odmakao od gubitaka.




"Očekujemo da ćemo moći da saopštimo još neke lepe vesti do kraja godine," rekao je Mihajlo Zdravković, direktor preduzeća Aerodromi Srbije

Još uvek nije potpuno jasno da li će najavljene 'lepe vesti' doneti novu niskotarifnu liniju ili dodatne subvencije za Air Serbiju – ako se te mere uopšte mogu smatrati 'lepim vestima', jer bi verovatno kao i do sada više koristile avio-kompaniji nego putnicima. Ono što je sigurno jeste da će putnici, kao i mnogo puta do sada, morati da se naoružaju strpljenjem, čekajući na konkretne informacije i konačne rezultate onih koji već šest godina upravljaju niškim aerodromom.




Autor: Fly Naissus




Comments


bottom of page