top of page

Top 5 letinjih destinacija iz Niša za leto 2024

Putovanje avionom iz Niša postalo je proteklih godina mnogo lakše i pristupačnije, pružajući brojne mogućnosti za letnje destinacije. Ako tražite savršen odmor u 2024. godini, razmislite o poseti nekim atraktivnim mestima do kojih možete leteti direktno iz Niša ovog leta.



Ilustracija: Fly Naissus

Tunis


Tunis, zemlja na severu Afrike, nudi spoj bogate istorije i prelepih plaža. Glavni grad Tunis je prepun kulturnih znamenitosti, uključujući Medinu koja je pod zaštitom UNESCO-a, kao i fascinantni muzej Bardo. Ne propustite da posetite drevni grad Kartaginu i uživate u sunčanju na prelepim plažama Hammameta i Djerbe. Tunis je savršen za one koji žele kombinaciju istorije, kulture i odmora na plaži.


✈Trajanje leta: 2:10

Kompanija: 1A Travel - Čarter letovi


Malta


Malta, arhipelag u Sredozemnom moru, poznata je po svojoj bogatoj istoriji i kristalno čistom moru. Valeta, glavni grad Malte, pruža uvid u bogatu istoriju vitezova Malteškog reda. Ostrvo Gozo nudi netaknutu prirodu i miran odmor. Malta je idealna destinacija za ljubitelje istorije, ronjenja i jedinstvenih kulturnih iskustava. Uživajte u lokalnoj kuhinji i istražujte brojne arheološke lokalitete i prelepe uvale.


✈Trajanje leta: 1:55

Kompanija: Ryanair



Turska



Turska, zemlja koja spaja Evropu i Aziju, nudi obilje raznolikih iskustava. Antalija je metropola koja fascinira svojom istorijom, kulturnim znamenitostima i živopisnim bazarima. Kapadokija je poznata po svojim jedinstvenim kamenim formacijama i balonima na vrući vazduh, dok Bodrum nudi predivne plaže i luksuzne rizorte. Turska je destinacija koja zadovoljava sve ukuse, bilo da tražite avanturu, kulturno istraživanje ili opuštanje na plaži.

✈Trajanje leta: 1:55

Kompanija: 1A Travel i Filip Travel - Čarter letovi



Tivat



Tivat, smešten u srcu Boke Kotorske, zaštićen sa jedne strane poluostrvom Vrmac koje se uzdiže iznad njega, a zagrljen sa druge tivatskim zalivom koji važi za simbol lepote. Blizina Kotora, grada pod zaštitom UNESCO-a, čini Tivat idealnim polazištem za istraživanje Boke Kotorske. Uživajte u prelepim plažama, jedrenju i istraživanju istorijskih gradova. Osim toga, posetioci mogu da uživaju u ekskluzivnim sadržajima luksuzne marine Porto Montenegro.



✈Trajanje leta: 0:55

Kompanija: Air Serbia




Krf



Krf, grčko ostrvo u Jonskom moru, poznato je po svojim prelepim plažama, zelenim pejzažima i bogatoj istoriji. Glavni grad, Krf (Kerkyra), odiše venecijanskim šarmom i nudi mnoštvo kulturnih znamenitosti. Paleokastritsa i Sidari su poznate po svojim plažama i kristalno čistoj vodi. Krf je savršen za opuštajući odmor, istraživanje istorijskih lokaliteta i uživanje u lokalnoj kuhinji.


✈Trajanje leta: 1:05

Kompanija: Ryanair



Bez obzira na to koju destinaciju izaberete, svaka od ovih letnjih lokacija nudi jedinstvene doživljaje i nezaboravne trenutke. Bilo da ste ljubitelj istorije, prirode, luksuza ili jednostavno želite da se opustite na prelepim plažama Tunisa, Malte, Turske, Crne Gore ili Grčke su idealne destinacije za vaše sledeće avio putovanje iz Niša. Pripremite pasoš i planirajte svoj nezaboravni odmor u 2024. godini!


Srećan put!

bottom of page