top of page

Trikovi i saveti: Mobilne aplikacije avio kompanija koje lete iz Niša

Red letenja, planovi putovanja i svaka alatka koja vam daje fleksibilnost u pokretu može biti od velike pomoći. A jedan od najpristupačnijih načina za to su vrlo jednostavne i sveobuhvatne aplikacije za avio kompanije na vašem mobilnom telefonu.





Često se nalazimo u situacijama u kojima moramo brzo tražiti rešenja. Kada avion kasni, imate vezni let, želite da dodate još jedan komad prtljaga ili da jednostavno saznate da li veličina vašeg ručnog prtljaga odgovara standardima avio kompanije - vaš najbolji prijatelj u ovim trenucima zaista može biti mobilna aplikacija avio kompanije sa kojom putujete. Dobra vest je da su ove aplikacije prošle dug put i da su toliko napredovale, da ćete u jenom kliku dobiti skoro sve odgovore na vaša pianja.


Krenimo redom:



Ryanair ★★★★☆


Mobilna aplikacija kompanije Ryanair jedna je od najbolje rangiranih aplikacija i već duže vreme zauzima prvo mesto na listi sa najvećim brojem preuzimanja i ocena korisnika.


Sa ovom aplikacijom veoma lako možete pretraživati najeftinije letove, promeniti svoju rezervaciju, fakturisati svoju kartu, preuzeti karta za ukrcavanje (koju se bez problema može korisititi umesto štampane verzije) kao i razne druge dodatke.


Ova aplikacija obaveštava svoje korisnike o redovnim promocijama i popustima, tako da ćete vrlo lako doći do jeftinih karata.


Aplikacija dostupna na engleskom, španskom, nemačkom, francuskom, grčkom, italijanskom, poljskom i portugalskom jeziku


Cena: Besplatno

Aplikaciju možete preuzeti ovde









Wizz Air ★★★☆☆


Sa aplikacijom madjarske niskotarifne avio kompanije Wizz Air možete proveriti podataka o letu, red letenja, prijaviti se na let, preuzeti vašu kartu za ukrcavanje i još mnogo toga.


Jednostavnim procesom aplikacija vam omogućava da pretraživite i rezervišete let.

Sa aplikacijom ove avio kompanije, nije potrebno štampati kartu, dovoljno je da udjete i pokažete svoju kartu.


Ova aplikacija može biti od koristi i u koliko želite da dodati prtljag ili promenite unapred rezervisano mesto u avionu.


Aplikacija dostupna i na srpskom jeziku.


Cena: Besplatno

Aplikaciju možete preuzeti ovde










Swiss ★★★★☆



Aplikacija Swiss-a prava je pokretna turistička agencija dostupna bilo gde, koja vam omogućava da koristite sve usluge i funkcije koje se već koriste na web sajtu swiss.com


Pomoću aplikacije možete brzo pristupiti rezervacijama i upravljati letovima online. Rezervišite, prijavite se, napravite izmene, rezervišite mesto. Kao i kod ostalih kompanija na aplikaciji možete imati kartu za ukrcavanje, te ne morate ići na check-in šalter ukoliko putujete sa ručnim prtljagom.


Ukoliko često koristite letove Swissa, preporučujemo vam da instalirate njihovu aplikaciju.


Aplikacija dostupna i na engleskom, nemačkom, fracuskom, španskom i italijanskom jeziku


Cena: Besplatno

Aplikaciju možete preuzeti ovde





Air Serbia ☆☆☆☆☆


Nažalost, nacionalna avio kompanija Air Serbia još uvek nema Android ili iOS aplikaciju pa vam savetujemo da posetite njihov web sajt na adresi http://www.airserbia.com




89 views0 comments
bottom of page